Tapas
Als u gasten binnenkomen worden ze verrast met diverse warme en koude tapas. Eventueel vergezeld met een glas Cava.  In overleg kunt u er ook voor kiezen om uw gasten te verwelkomen met een gezellige Tapasplank. Hierop vindt u olijven, tapenades, Seranoham, Chorizo, Manchego, heerlijke noten en stokbrood.

 

Paella
Een paella die ter plaatse wordt bereid in een originele paella pan, onder het toeziend oog van uw gasten is wel een spektakel!  U kunt kiezen: de Paella Mixta (vis en vlees) of Paella Carne (alleen vlees). Natuurlijk behoort een Paella Vegetariana (vegetarisch/veganistisch) ook tot de mogelijkheden.

Als bijgerecht kan ik een heerlijke salade maken die samen met de paella opgediend kan worden. Dit kan, eventueel gecombineerd met een tortilla, tevens als alternatief dienen voor de gasten die niet van paella houden.

 

Dessert
De maaltijd kunt u afmaken met een heerlijk Spaans dessertbuffet. Op aanvraag brengen we voor de liefhebber een Brandy of een Pedro Ximenez mee.

 

Drank

Van een lekkere huisgemaakte originele sangria tot aan de gehele verzorging van alle drank zoals bier, wijn en fris. Ik regel het graag voor u, zeker zo makkelijk.

 

Like ons op Facebook en volg ons op Instagram!